Web Analytics Made Easy - Statcounter

با گذشت نزدیک به دو روز از زلزله جنوب فارس، امدادرسانی همچنان ادامه دارد و معاون جمعیت هلال احمر فارس نیز به برخی از ابهامات پاسخ داد. ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۷ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، براساس اطلاعات موجود مرکز زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی جنوب کشور کمربند لرزه‌خیزی زاگرس در جنوب و غرب استان فارس قرار گرفته است که شامل شهرستان‌های خنج، داراب، نورآباد ممسنی، فراشبند، لامرد و لارستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تازه ترین اخبار از زلزله استان فارس| جنوب فارس روی خط زلزله / ثبت 16 لرزه و پس‌لرزه در ‌خنج و لارستان / خسارت به واحدهای مسکونی‌ + تصاویرتازه‌ترین اخبار از زلزله‌ خنج| 5 روستا متاثر از زلزله شدند / خسارت جزئی به منازل روستاییتازه‌ترین اخبار از زلزله لارستان| خسارت جزئی به 80 منزل در بخش بیرم و صحرای باغ / چند واحد مسکونی غیرقابل سکونت شد

به گفته طهمورث یوسفی، مدیر مرکز زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی جنوب کشور حدود 95 درصد از زمین لرزه‌ها در این مناطق رخ می‌دهد.

وی از فراوانی وقوع زمین لرزه‌ها  در ابتدای فصل گرم یا در ابتدای فصل سرد سخن گفته و اعلام کرده که در طول یک سال اخیر به ویژه در فروردین و اردیبهشت ماه امسال در منطقه روستای خلیلی در غرب شهرستان گراش که حد واسط سه شهرستان لامرد، گراش و خنج محسوب می‌شود به طور مستمر زمین لرزه رخ داده و می‌دهد.

به گفته مدیر مرکز زمین‌شناسی جنوب کشور مدت یک سال است زلزله‌های فوجی با محدوه 3 ریشتر شروع شده و درنهایت با زمین لرزه‌ای حداکثر با 5 یا 6 ریشتر تمام می‌شود، روستای خلیلی را درگیر کرده است.
 
یوسفی امیدوار است، زمین لرزه 5.7 دهم ریشتری که شامگاه سه‌شنبه در جنوب استان فارس رخ داد، پایان زمین‌‌لرزه‌های این منطقه باشد.

اما با وجود گذشت تقریبا دو روز از زلزله وضعیت امدادرسانی همچنان ادامه دارد، علاوه بر آن موضوعات انتقادی نیز از سوی مردم محلی درباره عدم تحویل چادر یا نبود نمایندگی هلال احمر در بخش بیرم لارستان مطرح شده است.

بیشترین آسیب ساختمانی در روستای خلیلی رخ داده است

مهدی خوبیار، معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان فارس نیز در گفت‌وگو با تسنیم به بیان برخی نکات در این باره پرداخت.

وی با بیان اینکه مرکز اصلی زلزله روستای خلیلی شهرستان گراش بوده که بین شهرستان‌های خنج و گراش مشترک است.

به گفته خوبیار بیشترین آسیب ساختمانی در روستای خلیلی رخ داده که البته این امر نیز در بافت فرسوده روستا بیشتر به چشم می‌خورد و طبق بررسی‌های انجام شده بیش از 30 تا 40 خانوار نیاز به چادر برای اسکان ندارند.

معاون جمعیت هلال احمر استان فارس معتقد است که در دیگر نقاط از جمله بیرم آسیب به اندازه‌ای نبوده که نیاز به نصب چادر باشد با این حال در شهرستان خنج در 4 منطقه اردوگاه اضطراری آماده شده و در صورتی که مردم نیاز داشته باشند می‌توانند از این امکان استفاده کنند.

وی درباره انتقادها نسبت به عدم توزیع چادر در بخش بیرم لارستان و عدم وجود نمایندگی در این شهرستان می‌گوید: وضعیت بخش بیرم توسط گروه‌های خبره هلال احمر از همان دقایق ابتدایی رصد شده و نیاز به توزیع چادر نبوده است چراکه 30 تا 40 کیلومتر از مرکز اصلی زلزله دور بوده است.

خوبیار درباره عدم وجود نمایندگی هلال احمر در این منطقه نیز چنین توضیح داد که اعطای نمایندگی هلال احمر تنها برای شهرستان‌ها امکانپذیر است در صورتی که بیرم زیرمجموعه لارستان است علاوه بر آن عدم وجود نمایندگی هلال احمر به هیچ عنوان مانعی برای خدمت‌رسانی هلال احمر نیست.

معاون جمعیت هلال احمر استان فارس با تاکید بر اینکه بخش بیرم به گونه‌ای نبوده که منازل غیرقابل سکونت شود، گفت: با این وجود اگر بخشدار یا مسئولان لارستان اعلام کنند که خانه‌های بیرم غیرقابل سکونت است برای امدادرسانی اقدام می‌شود.

گزارش از حلیمه زارع

انتهای پیام/ 424/ش

R7771/P/S6,61/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نمایندگی هلال احمر جمعیت هلال احمر روستای خلیلی استان فارس زمین لرزه بخش بیرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۶۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرستان دیر فاقد انبار تجهیزات پشتیبانی امدادی هلال احمر است

نبود انبار تجهیزات پشتیبانی امدادی هلال احمر در شهرستان دیر یکی از دغدغه‌ها و برای ساخت انبار امدادی به اعتبارات نیاز است. - اخبار استانها -

عباس ریزیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندر دیربا بیان اینکه این شهرستان از نقاط مهم حادثه‌خیزی استان بوشهر است، اظهار داشت: سیل، زلزله، طوفان، آتش‌سوزی و بحران خشکسالی همواره شهرستان دیر را تهدید می‌کند که نیاز به زیرساخت‌های مهم امدادی است.

وی با اشاره به نقش مهم امدادگران هلال احمر در رسیدگی به بحران‌ها افزود: نخستین گروهی که برای مقابله با حوادث وارد میدان می‌شوند امدادگران هلال احمر هستند که نیاز به تجهیزات پشتیبانی‌ است.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دیر از نبود انبار ‌پشتیبانی تجهیزات امدادی در این شهرستان خبر داد و گفت: یکی از مطالبات مهم این شهرستان حادثه‌خیز ایجاد انبار تجهیزات ‌پشتیبانی هلال احمر است.

ریزیان با اشاره به تحویل زمین ساخت انبار امدادی در شهرستان دیر اضافه کرد: با پیگیری فرماندار شهرستان دیر یک‌هزار و 500 متر مربع زمین برای ساخت انبار امدادی هلال احمر در نظر گرفته شده است که نیاز به تخصیص اعتبار برای اجرایی شدن این طرح دارد.

وی با بیان اینکه انبار امدادی هلال احمر در شهرستان دیر برای پاسخگویی در مواقع بحرانی ضروری است، افزود: متأسفانه شرکت‌های پارس جنوبی به هلال احمر شهرستان دیر توجهی ندارند و  در قبال مسئولیت‌های اجتماعی باید نگاه ویژه به هلال احمر در ایجاد زیرساخت‌های امدادی بشود.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دیر نبود پایگاه نجات غریق را یکی دیگر از مشکلات این شهرستان دانست و تأکید کرد: 11 خانه هلال در شهرستان فعال است و در 10 مدرسه طرح ملی دادرس‌‌ اجرا شده و 360 نفر آموزش لازم را فرا گرفته آمد.

وی بیان کرد: با توجه به توریستی بودن شهرستان دیر، ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان در بخش‌های مختلف بسیار زیاد است و توسعه زیرساخت‌های امدادی در بخش‌های مختلف یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.

ریزیان، طرح ماهر را یکی دیگر از طرح‌های فعال هلال احمر دانست و خاطرنشان کرد: تاکنون حدود 4 هزار نفر در شهرستان دیر در قالب طرح ماهر مهارت‌های لازم را فرا گرفته‌اند.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • ‌تلاش برای راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در مناطق تقاضا محور استان فارس
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید در روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید بین روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • اسکان اضطراری ۲۳۷ نفر در سیل و آبگرفتگی یک هفته اخیر توسط هلال احمر
  • شهرستان دیر فاقد انبار تجهیزات پشتیبانی امدادی هلال احمر است
  • دلیل پیشگوی هلندی درباره احتمال زلزله قوی در روزهای آینده
  • اجرای ۵۷ عنوان برنامه امدادی ، درمانی و بشردوستانه در فارس
  • ۵۷ عنوان برنامه امدادی درمانی و بشردوستانه در فارس برگزار می‌شود