Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا ازفارس،جلیل حسنی با تاکید بر اینکه از این مبلغ 8 میلیارد و 205 میلیون ریال آن در قالب کمکهای  نقدی و 7 میلیارد و 890 میلیون ریال آن غیر نقدی بوده،اظهارداشت: از همان ساعات اولیه زلزله در غرب کشور، ستاد جذب، هدایت و جمع آوری کمک های مردمی در شهرستان لارستان تشکیل جلسه داد، به طوری که در این مدت 2 جلسه در مرکز شهرستان،6 جلسه بخشی، 8 جلسه در سایر شهرهای تابعه و چندین جلسه در مراکز دهستانها برگزار گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ابراز داشت: مردم ولایتمدار شهرستان لارستان بار دیگر حماسه حضور خود را در عرصه کمک‌رسانی و یاری هموطنان به نمایش گذاشتند. فرماندار ویژه لارستان تصریح کرد: از همان روز نخست وقوع زلزله در استان کرمانشاه سیل کمک‌های مردمی به سمت پایگاه‌های جمع‌آوری گسیل شد و در این راستا هلال احمر، پایگاه‌های مقاومت بسیج، آتشنشانی، کمیته امداد امام(ره) و بخصوص خیرین سخاوتمند این منطقه نیز همگام با مردم در این امر خداپسندانه مشارکت وصف ناپذیری از خود نشان دادند. حسنی با بیان اینکه هلال احمر و پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت بسیج شهرستان همچنان آماده دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم به هموطنانمان در این مناطق هستند، گفت: در این مدت 22 محموله در چندین مرحله از منطقه لارستان بزرگ به مناطق زلزله‌زده غرب کشور اعزام شده است. وی بیان کرد: این کمک‌ها شامل پتو، زیلو، موکت، چادر، برنج، انواع کنسرو، بخاری، آب معدنی، وسایل بهداشتی،البسه، پلاستیک، مواد غذایی و غیره بوده است. حسنی با تقدیر از همشهریان عزیز لارستانی، خاطر نشان کرد: پایگاه‌های جمع آوری کمکهای نقدی و غیر نقدی هلال احمر و حوزه‌های مقاومت بسیج شهرستان همچنان آماده دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم به هموطنانمان در این مناطق هستند. معاون استاندار فارس تصریح کرد: در این مدت همچنین رییس و جمعی از کادر درمانی دانشکده علوم پزشکی لارستان به همراه مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی و مسئول eoc و جمعی از دانشجویان این دانشکده نیز به مناطق زلزله زده غرب کشور اعزام گردیده اند.دیگر اینکه طی اقدامی خیرخواهانه مجمع خیرین سلامت لارستان نیز هزینه ساخت 3 باب خانه بهداشت آسیب دیده در غرب کشور را  به ارزش 3 میلیارد ریال متقبل شده اند. فرماندار ویژه لارستان در پایان سخنانش تاکید کرد: در حال حاضر با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه زلزله زده، بیشترین نیاز مردم مصیبت‌زده کمک‌های نقدی، لوازم گرمایشی از قبیل چادر، بخاری، پلاستیک و کانکس برای اسکان موقت است.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۳۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، در خصوص جزییات بیشتر این خبر گفت: این وام به دسته‌ای از کسب و کار‌های حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکو‌های مشمول هستند. به گفته وی، این سکو‌ها شامل: ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

وی با اشاره به وجود دسته بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکار‌های صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان داشت: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کار‌های حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند. پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی‌ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است. به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعزام ۲ کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار اردستان در سال گذشته
  • تخصیص ۴.۳ میلیارد ریال تسهیلات به مردم تنگستان
  • لزوم شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • روش دریافت وام های کسب و کار اعلام شد
  • جریمه ۲ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریالی قاچاقچی لوازم یدکی خودرو!
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • افت بیش‌ از ۲ هزار واحدی شاخص کل بورس در شروع معاملات
  • شکارچی کل وحشی در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد
  • شکارچی «کل وحشی» در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد